Pinse uten Pinsler

Torsdag forrige uke gikk det et forrykende uvær over Sør-Norge, og innledningen til pinsen ble preget av striregn, lyn og torden. Det kunne nesten virke som om «vær-gudene» ønsket å minne oss på hva pinsen egentlig står for. Pinsen feires jo egentlig for å hedre at den hellige ånd viste seg for apostlene i form av ildtunger fra himmelen, og apostelen Peter forklarte denne hendelsen som et av Guds under.

Hyttekos

Forrige uke ble igjen hektisk, men ukeslutt og langhelg ble heldigvis herlig og avslappende. Vi fikk en fantastisk pinsehelg sammen med søster og svoger på deres hytte på Skafsåheia i Telemark. Vi storkoste oss med vakker natur, «hotell-service», nydelig mat og drikke og ikke minst masse moro med spill i form av både kinasjakk, scrable og geni. Det var virkelig godt å få et avbrekk fra hverdagens «gründer-pinsler» med uro og forventninger, og nyte noen dager med hyttekos og lave skuldre.

Foto: Hyttekos i Pinsen (privat)

Serverings- og Skjenkebevilling

Uken var preget av å få besvart Næringsetaten, som hadde gitt oss frist til 5. juni. De ba om flere tilleggsopplysninger, utvidet dokumentasjon, en fordypet konseptbeskrivelse samt budsjett. Budsjettet var ferdig i februar, men pga alle forsinkelser måtte budsjettet korrigeres for måneder uten drift. Både likviditetsbudsjett og driftsbudsjett samt alle pris-, salgs- og innkjøpskalkyler måtte oppdateres.

Konseptbeskrivelsen vår var tidligere kort beskrevet som del av forretningsplanen. Dette var ikke godt nok, så ny konseptbeskrivelse ble utarbeidet. Her måtte vi fordype og detaljere mange områder som åpningstider, inndeling av av lokaler med areal og antall personer som kan oppholde seg der, aldersgrense samt utdypelse av våre konsepter som er inndelt i både målgruppe-, mat- og arrangementkonsepter. Mye jobb, men gøy å få alle detaljene ned på papir – det ga oss et enda større ønske om å komme i gang så raskt som mulig. Dette gleder vi oss virkelig til å gjøre!

Uka i bilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s