Himmel & Sprett

Her går det unna. Enda en uke og enda en måned er passert. Det skjer noe hele tida, hver dag og livet er virkelig ikke kjedelig. Denne uken har vært kort for mange med Kristi Himmelfartsdag og inneklemt fredag. Noen har tatt seg en tur til «Syden» og fått forsmak av sommer og sol, mens andre har kost seg i byen eller innviet hytta og sitter nå i lange bilkøer på vei hjem denne søndagskvelden. Uansett, det er ukeslutt og her er en liten update fra oss.

Foto: Magnoliatrær om våren er kanskje noe av det vakreste som finnes. (Pixabay, free images)

Victor’s og lokaler

Tirsdag skulle håndverkerne ha planleggingsmøte. Forrige uke tok de ned himlingen i underetasjen for å legge doble bjelkelag iht sikkerhetskrav, dvs et ekstra bjelkelag mellom eksisterende bjelkelag i gulvet i 1. etasje i vår kommende vinbar. De fant ut at både rør og elektrisk som vi skal ha på plass burde tas parallelt med at de allerede er i gang, så vi ble oppfordret til å gi innspill på hva vi måtte behøve. Mandagen ble derfor hektisk med tegning av kjøkken, planlegging og plassering av alle hvitevarer, vinskap, kjøleskap, kjøledisker, røropplegg til vaskemaskiner, baristamaskin og vask/ håndvask, elektriske stikk, datapunkter, lys i tak og vegger osv. Vi kom heldigvis i mål og fikk sendt inn anbud både til rørlegger og elektriker. Elektriker har gitt rask tilbakemelding og rørlegger er i anmarsj – oppstartskostnader må holdes så lavt som overhodet mulig, så nå starter spennende forhandlinger…

Serverings- og skjenkebevilling

Næringsetaten lot også høre fra seg, og vi mottok et midlertidig svar på vår søknad om serverings- og skjenkebevilling. Det kom tydelig frem at den meget hyggelige damen som ringte oss og utøvet supergod kundeservice, ikke er samme person som nå har saksbehandlingsansvar. Her var det mange spørsmål og lite fleksibilitet ift de utfordringer vi har med lokalene og brukstillatelsen som vi venter og venter på, så det ser dessverre ganske så mørkt ut ift å få serverings- og skjenkebevilling behandlet før sommeren.

Vi har fått frist fra Næringsetaten til 5. juni og jobber iherdig med å få på plass all etterspurt dokumentasjon. Bl.a. er revisorbekreftet aksjeeierbok et krav. Vi visste ikke engang hva det var, men det har vi jo funnet ut av og fått på plass. Derimot har det vært utfordrende å finne en revisor som kan bekrefte aksjeeierboken uten å prise tjenesten helt ut i det blå… Vi har vært heldige og funnet en revisor via en venn, etter å ha annonsert etter dette på Facebook. Hva skulle vi gjort uten sosiale medier… – godt de også kan brukes til noe fornuftig… 😊

Uka i bilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s