Hva nå?

Hva gjør en (middelaldrende) kvinne midt i førtiårene, som har fått karrièren knust, er «svartelistet» i bransjen, og som offentlig står frem og forteller sin historie?

DET kan du få vite her!

På denne bloggen, Kontra.blog, vil jeg ta dere med på den endringsreisen jeg nå er i gang med.  Her vil jeg dele planer, aktiviteter og hendelser, fremdrift og eventuelle utfordringer, tanker og følelser osv. både som blogg- og vlogg (video)innlegg.

Kontra.blog er en blogg kontra sladder og baksnakk og kontra «min nådeløse historie» som fortelles på Digittransform.info . Kontra.blog vil være en ærlig blogg om livets alle oppturer og nedturer, gleder og sorger, opplevelser, festligheter og hverdagsliv. Livet er mer enn det du ser på Facebook, Snapchat og Instagram – og her får du livet som det er, også bak fasaden.

Her er noen temaer og kategorier jeg vil dele her på Kontra.blog:

Forretningskvinne

  • Ny Karrière: Jeg tar dere med på fremtidsreisen og valgene jeg nå står overfor. Hva ønsker jeg å gjøre nå? Skal jeg gå for noe helt nytt? Skal jeg starte for meg selv – et liv som gründer? Følg med – så får du svar. Jeg vil også dele tips og råd innenfor det veivalget jeg tar.

NAV Logo

  • Arbeidsledig og NAV: Hvordan er det å være arbeidsledig? Hvordan fungerer NAV sin nye digitale verden? Hva kan NAV gjøre for deg? Osv. – her er det mange spørsmål, mange svar og kanskje også litt frustrasjon? Jeg deler mine erfaringer her på bloggen.

Helse

  • Helse: Etter å ha stått mange år i ekstremt stressede situasjoner i arbeidslivet og til tider under sterkt «psykisk» press, går det selvfølgelig utover helsen. Jeg vil dele opplevelser, redsler, min hverdag og de helsemessige utfordringer disse årene har gitt meg.

Trening

  • Trening og Vekt: En av konsekvensene et konstant høyt stressnivå har gitt, er en veldig uønsket vektøkning. Over de siste 7-8 årene har jeg hatt en vektøkning på over 20 kilo. Det er tungt å bære. Jeg vil dele min «kamp» mot kiloene og min treningshverdag.

Familieliv_Quality Time

  • Familieliv og Foreldrerollen: Når arbeidslivet er utfordrende vil nødvendigvis også familien bli rammet. Det har vært viktig å involvere familien – snakke, forstå, vise følelser, forklare osv., og det har blitt mange samtaler rundt middagsbordet de siste årene. Jeg vil dele erfaringer, tanker og følelser rundt dette, og selvfølgelig alle de positive opplevelser vi har i vår lille familie. 🙂

Adventures

  • «Det Gode Liv»: Til tross for alle utfordringer og slitsomme situasjoner i jobblivet de siste årene, er jeg fortsatt en genuin livsnyter. God mat, godt drikke, herlige reiser og opplevelser med familie og gode venner, musikk, dans, andre kulturelle innslag, «den gode samtalen» – ja, det er uendelig av gode opplevelser – og disse vil jeg selvfølgelig også dele med dere.

Kreativ tegne

  • «Mine Kreative Sider»: Det finnes også «en annen side» av Siv – den kreative siden. Jeg liker å holde på med både håndarbeid, søm, foto, farge og tegning m.m., spesielt når livet er litt utfordrende – det blir en form for «mindfulness»:-) Jeg er også opptatt av interiør og design i hus og hjem. I et og annet innlegg vil jeg dele noen av de prosjekter jeg har holdt på med de siste årene.

Jeg håper du vil følge meg her på bloggen og bli kjent med «den virkelige Siv». 😉

Tusen takk!

«Ingen kan gå tilbake og lage en ny begynnelse, men alle kan begynne i dag og lage en ny slutt.» – Maria Robinson

En lang vei

Foto: Pixabay (free images)

En kommentar om “Hva nå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s